Desítky tisíc <\/STRONG>hostovaných vrstev prvků se denně vytvářejí v ArcGIS Online.<\/P>Níže je jedna, kterou jsem vytvořil - body s adresami ulic ve městě Los Angeles, pocházející z otevřeného datového portálu města<\/A>.<\/P> Vrstvu jsem nevytvořil pomocí ArcGIS Data Pipelines<\/STRONG>, poznáte to podle upravených šířek textových polí v zobrazení Fields.<\/P>Body adres v Los Angeles a schéma<\/span><\/span><\/P>Ale mohu automaticky <\/STRONG>udržovat<\/STRONG><\/EM> tuto vrstvu (má denní změny) pomocí jednoduchého pipeline<\/A>. Klikněte na odkaz, pipeline je sdílený pro všechny - toto uvidíte:<\/P> Pipeline<\/span><\/span><\/P>Šíleně jednoduché, že? Tajemstvím je mapování schématu.<\/STRONG> Vědět, že výstupní schéma je definováno existující vrstvou, a správně upravit vstupní<\/A> schéma tak, aby odpovídalo typům polí, nástroj Map Fields<\/A> mi umožňuje propojit příchozí názvy polí s výstupními názvy polí bez další přípravy dat.<\/P> Zde je, jak Map Fields vypadá v mém případě (promiňte, není dost místa pro zobrazení celého dialogu):<\/P>Mapa polí<\/span><\/span><\/P>Po propojení všeho (ObjectID není namapován) a nastavení metody zápisu výstupu na Replace<\/A>, mohu nastavit plán spuštění pipeline po pracovní době a mám hotovo!<\/P> Takže všichni vlastníci hostovaných vrstev prvků, pokud ArcGIS Data Pipelines může dosáhnout vašich zdrojových dat, máte lehkou možnost udržovat svá data bez ohledu na to, jak jste je vytvořili.<\/STRONG><\/P>
Vrstvu jsem nevytvořil pomocí ArcGIS Data Pipelines<\/STRONG>, poznáte to podle upravených šířek textových polí v zobrazení Fields.<\/P>Body adres v Los Angeles a schéma<\/span><\/span><\/P>Ale mohu automaticky <\/STRONG>udržovat<\/STRONG><\/EM> tuto vrstvu (má denní změny) pomocí
Pipeline<\/span><\/span><\/P>Šíleně jednoduché, že? Tajemstvím je mapování schématu.<\/STRONG> Vědět, že výstupní schéma je definováno existující vrstvou, a správně upravit
Zde je, jak Map Fields vypadá v mém případě (promiňte, není dost místa pro zobrazení celého dialogu):<\/P>
Mapa polí<\/span><\/span><\/P>Po propojení všeho (ObjectID není namapován) a nastavení metody zápisu výstupu na
Takže všichni vlastníci hostovaných vrstev prvků, pokud ArcGIS Data Pipelines může dosáhnout vašich zdrojových dat, máte lehkou možnost udržovat svá data bez ohledu na to, jak jste je vytvořili.<\/STRONG><\/P>
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Nový zde? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.