Ahoj všichni,
Jsem relativně nový v Arc Hydro a oblasti vodních zdrojů - omlouvám se, pokud by měla být odpověď na tuto otázku zřejmá, ale už jsem se dostal dál než jen po povrch a nenašel jsem, co hledám.
Pracuji na aktualizaci vrstvy potoků pro malé město s relativně dramatickými výškovými rozdíly. Zdrojová vrstva, kterou mají nyní, byla digitalizována v 90. letech a obsahuje některé významné nepřesnosti. Pracuji s aktuálním Lidar-odvozeným DEM, použil jsem nástroje Hydrology v Arc Pro k získání směru toku, akumulace toku a vytvoření toků. Mým cílem je vyvinout přesnou vrstvu toků vhodnou pro analýzu povodí napříč různými měřítky řádu toku.
V nezastavěných oblastech jsou DEM-odvozené toky jasně přesnější než starší vrstva - avšak v blízkosti infrastruktury, zastavěných oblastí a městských částí začínají DEM-odvozené toky vykazovat podivné chování. Na základě vizuální kontroly je mnoho z těchto „podivných“ chování toků v oblastech, kde infrastruktura MS4 vede vodu pod povrchem před jejím opětovným uvolněním do povrchových toků na druhé straně překážky (např. silnice atd.).
Zajímalo by mě, zda je možné použít nástroje Arc Hydro (nebo cokoli jiného, co by fungovalo!) k „informování“ procesu odvození toku z DEM o infrastruktuře MS4 - například „propojit“ vstupní a výstupní uzly na obou koncích kanalizačního potrubí tak, aby akumulace toku přidala celkovou akumulovanou hodnotu v buňce pod vstupem do buňky pod výstupem a směr toku rozpoznal kanalizační potrubí jako tokový kanál, čímž by se zachoval skutečný tok po svahu bez automatického vyplňování, bloudění přes silnici a někdy možná i návratu zpět do skutečného toku.
Viz přiložený obrázek staré vrstvy toků (tučně, červeně), uzlů a potrubí kanalizace (zelené tečky\/černé čáry) a nově odvozených toků (modře), které dělají divoké automatické vyplňování propadlin pro udržení konektivity.
Na základě mého současného (omezeného!) porozumění nástrojům Arc Hydro pracují opačným směrem než požaduji - tj. potřebujete nejprve přesné toky, než je můžete integrovat s kanalizační infrastrukturou. Také si zatím nejsem jistý, zda je při plné integraci tok skutečně „veden“ kanalizačním systémem vzhledem k vstupům a výstupům. Uvažuji o pokusu „vypálit" kanalizační potrubí do DEM pro dosažení podobného efektu, ale připadá mi to jako potenciálně špatná praxe, takže hledám více informací o jiných metodách (nebo pokud je tento nápad tak chytrý, jak jsem si myslel při jeho prvním vzniku, prosím dejte mi vědět a uděláte mi radost).<\/P>
Jakékoli návrhy, zdroje, příklady atd., které mi pomohou konceptualizovat řešení tohoto problému jsou vítány! Předem děkuji za jakoukoli pomoc.
PS - V souvislosti s tím: Plánuji vymazat nové toky podle vrstvy silnic všude tam, kde toky procházejí pod silnicemi - když vymažu nově odvozené toky podle oblasti silnic, narušuje to moji „směrem dolů“ (haha) schopnost používat koncové uzly toku jako výpustní body pro analýzu povodí? Ještě jsem nad tím tak daleko nepřemýšlel, velmi ocením jakékoli názory!<\/P>
<\/span><\/P>