Mám feature layer a SharePoint seznam. SharePoint seznam obsahuje obrázky s XY souřadnicemi a je primárním úložištěm, kam se obrázky nahrávají, aktualizují nebo mažou.<\/P>
Mám flow, který vloží bodový prvek do feature layer vždy, když je do SharePoint seznamu přidána nová položka. To funguje bez problémů.<\/P>
Nicméně mám potíže s instantním flow, který se spustí, když je obrázek ze seznamu smazán. Flow se spustí správně, ale při pokusu o provedení akce ArcGIS Enterprise verze "Delete a record from feature layer" narazím na chybu. Ať už parametr Delete Records formátuji jakkoliv, při testování vždy dostanu stejnou chybu:
ResponseSwaggerSchemaValidationFailure<\/STRONG><\/FONT><\/P>API 'arcgisenterprise' vrátilo neplatnou odpověď pro workflow operaci 'Delete_a_record_from_feature_layer' typu 'OpenApiConnection'. Detaily chyby: 'API operace 'DeleteItemInFeatureLayer' vyžaduje, aby vlastnost 'body' byla typu 'Array', ale je typu 'String'.'<\/FONT><\/STRONG><\/DIV>
To se stává i když použiji pevně daný objectid ve funkci createArray(). Zkoušel jsem také několik dalších způsobů, např. použití "Initialize variabel" k vytvoření pole a pak "Append to array variable" pro přidání aktuálního ID položky. <\/P>V základním ArcGIS Serveru nejsou žádné logy a myslím, že flow končí dříve, než odešle požadavek na smazání službě.
Máte nějaké návrhy, co by mohlo být špatně? Někomu se podařilo mazat prvky pomocí této akce?
<\/P>
<\/span><\/P> <\/P>