Přecházíme na autentizaci pomocí krátkodobých tokenů pro přístup k ArcGIS Feature Service, takže byl pracovní prostor aktualizován tak, aby si token generoval sám. Čtečka FeatureServer nepodporuje předávání samogenerovaného tokenu. Podařilo se mi přidat FeatureReader transformer, ale ten čte všechny koncové body REST služby, což je celkem 132. Chci, aby transformer načítal pouze podmnožinu koncových bodů. <\/P>
Zkoušel jsem vytvářet jednotlivé FeatureReader transformery pro konkrétní koncové body; nicméně port Initiator je volán a data neprocházejí do dalšího transformeru. Když FeatureReader transformer volá celou REST službu, vše prochází portem Generic, i když to znamená čtení milionů zdrojových prvků. Protože prvky se zasekávají na portu Initiator, přidal jsem GeometryExtractor transformer s myšlenkou, že je to potřeba, ale nefungovalo to.<\/P>
Poté jsem zkusil použít HTTPCaller a GeometryExtractor, ale prvek je odmítnut při průchodu ETL za účelem vytvoření bufferu pro jednotlivé vrstvy; tyto mají být nakonec zapsány do fgdbms.<\/P>
Publikoval jsem také na FME Community, ale nedostal jsem odpověď.<\/P>
<\/P>