Ahoj <\/FONT><\/P>Problém:<\/FONT><\/P>Mám účet ArcGIS pro osobní použití, <\/SPAN>který umožňuje přístup k ArcGIS Online (AGOL), <\/SPAN>nástrojům pro tvorbu aplikací s nízkým kódem (EXB, <\/SPAN>WAB), <\/SPAN>a ArcGIS Pro pro učení a objevování.<\/SPAN><\/FONT><\/LI>Dříve jsem používal svůj osobní AGOL účet k hostování dat a vývoji vlastních aplikací s Esri JS 4.<\/SPAN>x API, abych zůstal v obraze s GIS a JavaScript technologiemi.<\/SPAN><\/FONT><\/LI><\/OL>Problém:<\/FONT><\/P>Nyní <\/SPAN>nemohu propojit svůj osobní AGOL účet s vaším vývojářským účtem ArcGIS Location Platform (ALP). <\/SPAN>To znamená, že nemohu použít data hostovaná v mém osobním AGOL pro vývoj v ALP.<\/SPAN><\/FONT><\/LI><\/OL>Výzva:<\/FONT><\/P>Pro vývoj s ALP jsem musel vytvořit samostatný AGOL <\/SPAN>, který mimochodem vyprší, účet propojený s ALP.<\/SPAN><\/FONT><\/LI>Toto vytváří další práci, <\/SPAN>protože musím přesouvat data tam a zpět mezi svým osobním AGOL a dočasným účtem propojeným s ALP.<\/SPAN><\/FONT><\/LI><\/OL>Má otázka:<\/FONT><\/P>Zpochybňuji hodnotu osobního AGOL účtu, pokud jej nelze použít pro vývoj a objevování s ArcGIS Location Platform.<\/SPAN><\/FONT><\/LI><\/OL>