Chtěl bych mít možnost vytvářet akce v Power Automate toku, které by mi umožnily zasahovat do různých ArcGIS Online koncových bodů než těch, které jsou vystaveny jako stávající operace v ArcGIS konektoru. To by mi umožnilo použít uložený token v ArcGIS konektoru k vytváření vlastních dotazů do jiných ArcGIS Online REST API koncových bodů.<\/P>
Například bych chtěl být schopen nastavit akci pro získání informací o položce portálu z ArcGIS Online pomocí uloženého tokenu v ArcGIS konektoru. Nebo bych chtěl být schopen nastavit akci pro změnu úrovně sdílení položky, kterou vlastním v ArcGIS Online.<\/P>
Můj tým v mé agentuře zahrnuje několik správců ArcGIS Online a již používají SharePoint k řízení některých aspektů této správy prostřednictvím jiných ETL nástrojů. Umožnění přímého přístupu k ArcGIS Online REST API pro administrativní funkce přes Power Automate by zvýšilo jejich efektivitu při kontaktování uživatelů s problémy a monitorování aktivity položek. Jedním příkladem administrativního pracovního postupu je, že správci zruší sdílení položek s veřejností, pokud skóre úplnosti položky klesne pod určitou hranici.<\/P>
Jiné konektory, které Microsoft poskytuje v Power Automate, mají operace, které odesílají HTTP požadavky (jako Send an HTTP Request (Office 365 Users)<\/A> a Send an HTTP Request to SharePoint (SharePoint)<\/A>), které umožňují vlastní dotazy do sousedních API koncových bodů pro tento konektor, pro které ještě nejsou vytvořeny operace.<\/P>Chtěl bych také, aby byla tato funkčnost přidána do ArcGIS Enterprise konektoru v Power Automate.<\/P>