Mám pracovní postup, který zahrnuje dvě skupiny editorů, dodavatele a našeho supervizora. To znamená, že jsem vytvořil VIEW, ke kterému má dodavatel přístup pro označení práce jako dokončené, a BASE feature layer pro naše supervizory.<\/P>
Problém, kterému čelím, je ten, že jsem nastavil webhook pomocí spouštěče "When a feature is updated", který pokud směřuje na BASE vrstvu, nespustí se při aktualizaci VIEW.<\/P>
Pro vyřešení tohoto problému jsem vytvořil dva spouštěče, jeden pro VIEW a jeden pro BASE, které volají stejný child flow pro akce, které chci provést, což je vytvoření nové feature layer pro další úkol, který je třeba udělat.<\/P>
Nicméně to vytváří duplicitní data. Jeden příklad, který jsem sledoval, měl spuštění flow v 9:33 z contractor VIEW a pak v 11:03 z supervisor BASE feature layer. editDate u dat v obou flow je stejný, takže nebyl upraven podruhé od prvního spuštění flow, což byla moje první myšlenka/obava.<\/SPAN><\/P>Máte nějaké nápady na tento problém? Jak akce "Fetch Updates" ví, kdy byla zpracována? Měl bych přidat pole pro označení jako zpracované? Pokud to změníme na flow, které běží každých 10 minut, vyřeší to tento problém?<\/SPAN><\/P>Jaká je nejlepší praxe pro spouštění akcí z base layer i view?<\/P>