Toto bude poprvé, co můj spoluhráč a já navštívíme hlavní UC v San Diegu, a snažíme se dopředu naplánovat, které sezení každý z nás navštíví.<\/P>
Když jsem navštěvoval menší regionální konference, bylo jich obvykle málo natolik, že jsem to zvládl v Excelu nebo jen na kusu papíru.<\/P>
Konference v San Diegu je však natolik velká, že je to trochu komplikovanější. Existuje nějaký CSV nebo něco podobného, co si mohu stáhnout, abych mohl porovnat prezentující, témata a časy? Procházet to na webu je příliš mnoho textu a příliš málo prioritizace toho textu na vysoké úrovni, abych opravdu chtěl<\/EM> dělat to staromódním způsobem.<\/P>Viděl jsem, že lidé zmiňovali aplikaci Events v minulých letech, ale zatím se nezdá, že by pro tento rok bylo něco nahráno. Vzhledem k některým plánovacím záležitostem mezi nyní a konferencí pro mě a mého spoluhráče se snažíme toto naplánovat nyní, abychom nebyli ve spěchu v posledních dnech před konferencí, takže opravdu nechci čekat, až aplikace Events dožene situaci.<\/P>