Nejprve mi dovolte říct, že o GIS nebo produktech ESRI nic nevím. Jsem správce systémů s nápadem vyvinout nástroj, který by pomohl celému našemu oddělení. Máme GIS analytika v našem týmu, který by mi s tím mohl pomoci, ale rád bych měl dobrý náskok, než ho zapojím, protože je velmi zaneprázdněný. Chtěl bych překrýt naši IT síťovou infrastrukturu na mapu našeho města. Chtěl bych zobrazit fyzickou polohu našeho vybavení, být schopen vybrat zařízení a dozvědět se o něm více, barevně kódovat nebo používat různé ikony pro různé typy. Jaké nástroje nebo produkty by byly užitečné pro tento typ produktu? Na webu ESRI jsem četl, že tohle je něco, co nyní propagují (https://www.esri.com/en-us/industries/technology/focus-areas/it-network-mapping-and-visualization#deliver-real-time-response). To by byl skvělý nástroj pro mě a mé kolegy, ale potřebuji dobrý impuls správným směrem, abych mohl začít! Je to podobné tomu, jak se vytvářejí utility networks? V červenci jedu na UC, jaká témata by byla dobrá na přednášky, kterých bych se měl zúčastnit? Děkuji za pomoc!