<\/HEAD>
Dobrý den,<\/P>
<\/P>
Pracuji pro malou společenství vlastníků domů, která spravuje většinu jejich komunitních služeb. Fungují tak trochu jako kvazi-vládní agentura. Každopádně mají tyto staré katastrální mapy s mnoha ručně psanými poznámkami, které chtějí zpřístupnit svým terénním technikům přes ArcGIS Online (buď prostřednictvím webové mapy nebo webové aplikace - nabízím obojí).<\/P>
<\/P>
Situace je taková: Protože se mnoho katastrálních map překrývá, nemohu je všechny sloučit a vytvořit z nich novou základní mapu (i když by to bylo ideální). No, mohl bych, ale bylo by to VELKÉ množství práce s čištěním nesouladů a všemi těmi ručně psanými poznámkami. Takže jsem každou z nich pouze georeferencoval a nahrál na AGOL. Pak je přidávám do mapy a aplikace, ke kterým mají přístup různí pracovníci. Všechny JPEGy mám na začátku vypnuté. Když uživatel přejde na svou lokaci podle čísla parcely, může sjet dolů k příslušné katastrální mapě a zapnout ji, aby ji překryl nad letecký snímek (nebo jakákoli jiná data, která potřebují).<\/P>
<\/P>
Zatím to funguje dobře. Můj problém je: mám asi 123 katastrálních map k nahrání. Dokončil jsem 102, ale mapa\/aplikace se načítá velmi pomalu. Funguje to dobře, jakmile je mapa nebo aplikace načtena, ale počáteční načtení trvá velmi dlouho.<\/P>
<\/P>
Co byste doporučili pro zrychlení toho počátečního načtení?<\/P>
<\/P>
Děkuji předem!
<\/P><\/BODY><\/HTML>