Dobrý den,
pokusím se importovat data ArcGIS do existujícího listu Excel, ale nedaří se mi to. Dokážu vytvořit CSV soubor a ručně jej importovat do existujícího listu Excel, ale přímý import do existujícího listu by byl mnohem efektivnější a snížil by pravděpodobnost chyb. Můj současný tok je nastaven takto:
Ruční spuštění toku > Získat data z feature layer > Získat řádek > Aktualizovat řádek.
Zkoušel jsem to bez "Get a row". Zkoušel jsem vložit "List rows present" po "Get data from feature layer" a nefungovalo to. Pokusil jsem se o "Parse JSON", ale dostal jsem chyby; upřímně si nemyslím, že to je to, co zde potřebuji. Myslím, že problém je v mém Key Column a Key Value pod "Get a row" nebo "Update a row". Jsou stejné, protože Key Column (Excel sheet) se jmenuje "FID" a příchozí datový sloupec (Key Value) je také "FID".
Nejsou žádná videa, která by se touto problematikou zabývala, a dokonce ani AI (co-pilot, chatgpt a bard) neposkytují odpovědi, které fungují nebo jsou kompletní. Samozřejmě pokud nedělám něco špatně. Dokázal někdo splnit úkol, který se snažím udělat?
Každá rada je vítána.