Při přidávání/výběru uživatelů prosím vytvořte tlačítko zpět.<\/P>
Pokud se chcete nyní vrátit zpět, musíte zvolit „zrušit“ a začít celý proces od začátku. <\/P>
<\/span><\/P>Na každé obrazovce vedoucí až do konce tohoto procesu by mělo být tlačítko zpět v levém dolním rohu.<\/P>
<\/span><\/P> <\/P> <\/P>