Doufám, že vás tato zpráva zastihne v pořádku. Obracím se na vás, abych získal nějaké poznatky nebo aktualizace ohledně zajímavé funkce, která byla diskutována v dubnu během Esri Developers Conference. Během jedné ze sezení Sean předvedl slibný pracovní postup, který zahrnoval použití kódové komponenty v PowerApps pro vložení a interakci s mapami z ArcGIS Online přímo v platformě PowerApps. https://mediaspace.esri.com/media/t/1_nrc0b6s6
Demonstrace vzbudila můj zájem a věřím, že i zájem mnoha dalších, kteří chtějí využít AGOL v ekosystému Power Apps. Nicméně od konference (a po prohledání webu za návody a ukázkami kódu) jsem neviděl žádné nové vývoje:<\/P>
Zvláště mě zajímá jakýkoli pokrok nebo oficiální plány nasazení týkající se:<\/P>
Kódové komponenty pro vložení map ArcGIS Online do PowerApps.
Dokumentace nebo návody vedoucí integračním procesem.
5pecifické časové harmonogramy pro širší dostupnost těchto funkcí komunitě.<\/P>
Tato integrace představuje významný krok vpřed ve spojování GIS schopností s podnikatelskými aplikacemi, zlepšuje vizualizaci dat a rozhodovací procesy. Pokud někdo má poznatky, další informace nebo může nasměrovat na relevantní zdroje či kontakty, které by mohly pomoci, bude to velmi oceněno.<\/P>
Pokud toto čte někdo z Esri, vezměte prosím na vědomí, že pokud je záměrem přidat tuto funkci pomocí geospatial control v PowerApps, uživatelé Microsoft GCC tenant (státní a federální vláda) NEBUDOU<\/STRONG> moci tuto funkčnost používat, protože naše dokumentace tenant uvádí, že geospatial controls nejsou dostupné pro vládní klienty. <\/P>Děkuji za váš čas a pomoc. Těším se na jakékoli aktualizace nebo rady od komunity.<\/P>