Mám mozaikový dataset (MD) s daty o nadmořské výšce a chci na něj aplikovat šablonu rastrové funkce (RFT) pro vytvoření vizuálních produktů. Mám potíže s jeho konfigurací tak, aby zobrazoval konkrétní rastrové skupiny obsažené v MD.<\/P>
Ideálně bych chtěl nakonfigurovat RFT tak, aby používal metodu zobrazení Typ = Skupina položek. Poté umožnit průchod rastrových dat funkcí, která jsou obsažena ve specifických skupinách, které nastavím pomocí názvu pole skupiny (Group Field Name). V širším kontextu plánuji držet více rastrových dat nadmořské výšky v jednom odvozeném MD. Pak použít RFT k volání určitých skupin položek v tomto odvozeném MD pro zobrazení stínování svahu, aspektů atd... Ale nedaří se mi správně nastavit část seskupení a vše zmizí, když to nakonfiguruji. Svůj pracovní postup jsem založil na této stránce nápovědy Esri<\/A>, směrem ke konci sekce o "použití skupin položek z mozaikového datasetu".<\/P>Screenshots jsou níže... pokud má někdo zkušenosti s tímto a může poskytnout rady, velmi bych to ocenil!<\/P>Obrázek 1: Takto mám nakonfigurovanou RFT <\/EM>.<\/I><\/P><\/span><\/I><\/P> <\/P>Obrázek 2: "GroupName" bude název mého pole skupiny. Když to skutečně udělám, budu mít více než jen "A" pro <\/I>skupinu a více rastrových dat v ní. Momentálně se jen snažím, aby se to správně zobrazovalo se skupinami.<\/I><\/P><\/span><\/I><\/P> <\/P> <\/P> <\/P> <\/P>Obrázek 3: Jak mám nastavenou svou funkci. Měl bych mít pod názvem víc než jen "Raster[]<\/STRONG>"? <\/I><\/P><\/span><\/I><\/P>
Screenshots jsou níže... pokud má někdo zkušenosti s tímto a může poskytnout rady, velmi bych to ocenil!<\/P>
Obrázek 1: Takto mám nakonfigurovanou RFT <\/EM>.<\/I><\/P><\/span><\/I><\/P> <\/P>Obrázek 2: "GroupName" bude název mého pole skupiny. Když to skutečně udělám, budu mít více než jen "A" pro <\/I>skupinu a více rastrových dat v ní. Momentálně se jen snažím, aby se to správně zobrazovalo se skupinami.<\/I><\/P><\/span><\/I><\/P> <\/P> <\/P> <\/P> <\/P>Obrázek 3: Jak mám nastavenou svou funkci. Měl bych mít pod názvem víc než jen "Raster[]<\/STRONG>"? <\/I><\/P><\/span><\/I><\/P>
@NickAtEsriAU I was able to troubleshoot my issue.
I found additional documentation and instead of using the item group for the Type, I used the Mosaic option. Then, I put in a definition query for the ProductName field in my MD which allowed me to apply different RFTs to the MD and create multiple visualization products.
Thanks for checking in!
@JonM32 Any resolution to your problem?
Nick
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Jste tu noví? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.