<\/HEAD>
Mám GIS vrstvu s atributem, který ukládá cestu (např. \\vancouver.root.local\...) k video a foto mediálním souborům uloženým na lokálním serveru. Nezajímá nás zpřístupnění těchto mediálních souborů veřejnosti přes světovou síť. Nicméně bych je chtěl zpřístupnit těm, kteří jsou připojeni k naší síti. Snažím se je zpřístupnit přes webovou mapu ArcGIS Online.<\/P>
<\/P>
Používám vlastní konfiguraci popup okna, kde konfiguruji URL. Nejsem si jistý, zda je to něco, co lze úspěšně provést.<\/P>
<\/P>
Pro tento příklad se mé pole obsahující cestu k médiím jmenuje {Video}. Data v něm jsou formátována jako \\vancouver.root.local\...<\/P>
<\/P>
Zkoušel jsem různé varianty file:\/\/{Video}, <a<\/SPAN> <\/SPAN>href<\/SPAN>=<\/SPAN>"file:\/\/{Video}"<\/SPAN>><\/SPAN>Odkaz 1<\/SPAN><\/a><\/SPAN><\/CODE>, <a<\/SPAN> <\/SPAN>href<\/SPAN>=<\/SPAN>"file:\/\/{Video}"<\/SPAN>><\/SPAN>Odkaz 1<\/SPAN><\/a><\/SPAN><\/CODE> jen {Video} a nic nefunguje.<\/P><\/P>Někdo to už zkoušel s úspěchem? Předpokládám, že existují určitá omezení kvůli bezpečnosti. Také, musím nastavit svůj mediální server jako IIS?<\/P><\/P>Nenašel jsem žádné diskuse, které by řešily můj konkrétní problém.<\/P><\/P>Každá pomoc bude oceněna.<\/P><\/P>Díky!<\/P><\/P>Eugene D.<\/P><\/BODY><\/HTML>