Mám několik mosaic datasetů s obrazovými daty uloženými v AWS S3. Dříve jsme měli všechna naše obrazová data na jednom místě v bucketu (např.: '\/vsis3\/orthoimagery'). Přeskupil jsem obrazová data v bucketu tak, že každý rok obrazových dat je ve své vlastní "složce" (např.: '\/vsis3\/orthoimagery\/2020', '\/vsis3\/orthoimagery\/2021' atd.). Vložené cesty byly původně vytvořeny pomocí OptimizeRasters<\/A>. Pokouším se aktualizovat cesty v mosaic datasetech pomocí funkce 'replace' z MDTools<\/A>. Zkoušel jsem různé varianty parametru '--oldpath', ale záznamy se úspěšně neaktualizují. Syntaxe, kterou momentálně používám, je:mdtools.exe --MD="Z:\\sde_connection\\orthos_2022_4band_deflate" --replace_paths --oldpath="\/vsis3\/orthoimagery-program\/tiles\/2022\/cogs\/deflate" --newpath="\/vsis3\/orthoimagery-program\/tiles\/2022\/cogs\/4-band-deflate"<\/EM><\/P><\/span><\/P> <\/P> <\/P>Velmi ocením každého, kdo může poskytnout nějaký náhled, proč to nefunguje (přestavba těchto nebude zábava!).<\/P> <\/P>@GuenterDoerffel<\/a> @AbhijitDoshi<\/a> <\/P>
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Jste tu noví? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.