Ahoj. Snažím se upravit atributová data hostované vrstvy prvků v Excelu pomocí rozšíření ArcGIS for Excel. Úpravy, sledování editorů a export jsou na hostované vrstvě prvků všechny povoleny.<\/P>
Při prvním otevření Excelu pro úpravu dat se změny uloží a zobrazí na portálu, jak mají.<\/P>
Při opětovném otevření excelového souboru pro další úpravy však dostávám tyto chyby: <\/P>
<\/span><\/P>
<\/span><\/P>Předchozí úpravy tam jsou, ale Excel mě nutí uložit jako nový soubor, když se pokouším zavřít. V důsledku toho nemohu pokračovat v aktualizaci stejného excelového souboru, když chci provést úpravy. Musím uložit jako nový soubor na konci každé editační relace, což je problematické pro mé koncové uživatele. <\/P>Po nějakém experimentování jsem si uvědomil, že tento problém je u konkrétní vrstvy prvků, kterou se snažím upravit, protože tyto chyby se nevyskytují u jiných hostovaných vrstev prvků.<\/P>Ví někdo možné důvody těchto chyb? Může to být problém s limitem znaků v buňce v excelu? Mám některá textová pole s vysokými limity znaků. Tento dataset je také velmi velký, má přes 1 110 prvků a 30 polí. Další informace: Používám Portal 11.2.<\/P> <\/P>