Ahoj - <\/P>
Používám Power Automate pro poměrně hodně automatizace se Survey123\/ArcGIS Online a jsem trochu frustrovaný z akce "Create report". Obdržel jsem zprávu, že tok selhal, a zdá se, že konečný viník je v kroku "Create report" mého toku, protože dostávám "Missing parameters required: \"token\"".<\/P>
V možnostech Připojení v Power Automate vidím, že mé Survey123 Připojení má stav Připojeno, ale akce "Create report" stále selhává kvůli přihlašovacím údajům. Vím, že pokud upravím tok, mohu jít do kroku "Create report", kliknout na možnost ...<\/STRONG> v horním rohu a vybrat +Add new connection, ale také vím, že to vytvoří nové/druhé Survey123 připojení v mém seznamu Připojení, což opravdu nechci, protože správa připojení se stává noční můrou, když jich máte mnoho pro totéž. <\/P>Existují nějaká životaschopná řešení nebo strategie pro tento problém? Jsou plány na zlepšení akce "Create report", aby byla skutečně použitelným a spolehlivým nástrojem (což podle mého názoru momentálně rozhodně není)? <\/P>Moje organizace používá ArcGIS Online, takže prodloužení životnosti tokenu se nezdá být možností (nemohu to najít v Nastavení organizace).<\/P>Toto je také zveřejněno ve komunitě Survey123 - zde<\/A>.<\/P>Děkuji,<\/P>