Drazí,
Dobrý den.
Vytvořila jsem vrstvu s povolenými časovými vlastnostmi v ArcGIS Pro. Vrstva obsahuje pouze 4 unikátní časy (2010, 2013, 2016 a 2020). Povolenou mám možnost v časovém intervalu "Zobrazit pomocí unikátních časů v datech" a časová osa fungovala velmi dobře, zobrazovala pouze tyto čtyři roky, na které se data vztahují. Projekt s nastavením času pro příslušnou vrstvu byl uložen v ArcGIS Pro.

Když jsem publikovala ArcGIS projekt jako Webovou vrstvu v ArcGIS Pro, vrstva převzala časové vlastnosti, avšak časová osa nezobrazuje pouze čtyři časové intervaly ve vrstvě jako v původním projektu. Na proužku se zobrazují i jiné roky. Chtěla bych, aby se v Časové ose zobrazovaly pouze roky 2010, 2013, 2016 a 2020. Už jsem zkoušela měnit nastavení času ve vrstvě ve WebMapě, ale není tam mnoho možností a není tam stejná volba jako v ArcGIS Pro verzi pro zobrazení pouze unikátních časů v datech. Vytvořila jsem projekt v Experience Builderu používající stejnou WebMapu, ale widget časové osy má stejný problém, zobrazuje kromě těchto čtyř let i jiné roky na proužku.
Navíc bych také chtěla odstranit datum a čas nahoře na Časové ose: 1/1/2010 12:00:00 AM - 1/10/2012 7:15:15 AM

Existuje nějaký způsob, jak zachovat stejné nastavení času a stejnou časovou osu, která zobrazuje pouze roky vztahující se k datům? Nebo je nějaký způsob, jak upravit Časovou osu tak, aby zobrazovala pouze roky existující v atributech vrstvy?
Děkuji,
Renata