<\/HEAD>
Ahoj všichni,<\/P>
Pracuji s Arc Hydro Tools na analýze povodí už nějakou dobu.<\/P>
Před několika dny jsem narazil na nový problém: Chybové hlášení 'Reference objektu není nastavena na instanci objektu' po pokusu vypočítat odvodňovací linie. Ve skutečnosti všechny rastrové datové sady vytvořené Arc Hydro Tools před tímto krokem byly bez prostorové reference. Zkoušel jsem Define Projection, ale jakmile znovu kliknu na raster, říká mi to, že prostorová reference je neznámá. Ještě podivnější je, že po Project Raster a vytvoření zcela nového rastru s neporušeným souřadnicovým systémem se stejná chyba objevila při pokusu vytvořit odvodňovací linie založené na projekčních rastech.<\/P>
Druhý den ráno vše opět fungovalo bez problémů. Bohužel teď dostávám stejnou chybu znovu a docházejí mi nápady. Vyčistil jsem složku dočasných souborů, nastavil prostorovou referenci pro celý projekt, začal nový projekt od začátku, několikrát restartoval ArcMap i svůj notebook..<\/P>
Narazil už někdo na tento problém? Nebo dokonce našel řešení? Jakákoli pomoc bude velmi oceněna!<\/P><\/BODY><\/HTML>