ahoj všichni. Mám ArcGIS pro přes mou univerzitu a pro svůj závěrečný projekt v jednom z mých kurzů chceme vytvořit sérii storymaps, které ukazují určité geospatialní překryvy, jako je zranitelnost vůči klimatu, povědomí o klimatu a registrace voličů, a porovnat je mezi sebou. <\/P>
nicméně jsem absolvoval pouze jeden kurz s ArcGIS a jsem v tom velmi nový. Nemám tušení, jak použít data z .csv, která máme (a která neobsahují zeměpisnou délku a šířku), k vytvoření mapy. Jsem opravdu otevřený jakýmkoli radám, které někdo má. Například jeden ze souborů .csv, který mám, má jeden sloupec se státy, a pak podle státu sloupec s počtem registrovaných republikánů například, a další sloupec s % celkové populace, která jsou republikáni, atd. Opravdu ani nevím, kde začít s tímto. Každá pomoc bude oceněna. <\/P>
mým konečným cílem je vytvořit mapu USA, která ukazuje politickou příslušnost podle okresu. Jsem také otevřený použití Esri living atlas, pokud někdo má nějaké dobré doporučení na mapy, které tam mohu použít. <\/P>