Mám v úmyslu zpřístupnit ArcGIS pro Excel v mé organizaci. Myslím, že pouze malé množství uživatelů bude vytvářet mapy v Excelu, a většina bude jednoduše používat mapy vytvořené jinými. Nemáme ArcGIS Online účty pro všechny, takže většina map bude zobrazovat data z Excelového listu a veřejně dostupná data Living Atlas.<\/P>
Takže většině uživatelů budou zasílány Excelové soubory obsahující přednastavené mapy a chci, aby se Excel otevřel a mapa zobrazila relevantní data. Nicméně, pokud uživatel dříve doplněk nepoužil, při otevření Excelového souboru bude muset projít úvodními obrazovkami, než se zobrazí mapa s daty:<\/P>
<\/span><\/P>Toto nepřináší hodnotu těmto uživatelům a povede to ke zmatení\/dotazům, proto žádám o možnost tyto obrazovky zakázat.<\/P>Nevím, zda to má vliv na nějaké možné řešení, ale mám v úmyslu zpřístupnit ArcGIS pro Excel jako "Admin Managed" doplněk:<\/P>
<\/span><\/P>--<\/P>Nejprve jsem zveřejnil příspěvek v sekci Otázky k ArcGIS pro Excel<\/A>, abych zjistil, zda je to možné. V době psaní jsem nedostal definitivní odpověď, ale nevypadalo to, že by to šlo, proto tento návrh v sekci Nápady.<\/P>Děkuji.<\/P>
<\/P>