Ahoj komunito Imagery and Remote Sensing, mám otázku ohledně Site Scan. Snažím se překrýt povrch načtený ve formátu LandXML s výškovými produkty generovanými v Site Scan, jak je uvedeno v dokumentaci nástroje Cut/Fill (https://support.esri.com/en-us/knowledge-base/how-to-use-cutfill-measurements-in-site-scan-manager-fo-000023065#:~:text=All%20elevated%20areas%20above%20the,including%20construction%20and%20scientific%20analysis. ), avšak když načtu povrch, zobrazuje se takto:<\/SPAN><\/P><\/span><\/P>ale při jeho výběru jako porovnávacího povrchu mi nástroj Cut/Fill neumožňuje provést průnik:<\/P><\/span><\/P>Existuje nějaký pracovní postup nebo mi můžete říct, jaké vlastnosti musí mít povrch ve formátu LandXML, aby bylo možné provést průnik? <\/P> <\/P>
Hi @cdanielvarons, We've had occasional reports of challenges with the Cut/Fill functionality in Site Scan when comparing to a LandXML. Please try again, it should be resolved now. Let us know if you encounter this again, preferably on the Site Scan Questions board.
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Jste tu noví? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.