Ahoj všichni, opravdu bych ocenil vaše názory na toto, protože mi to nedá spát. Nějaké nápady, vstupy nebo podobné případy by mohly být velmi užitečné.<\/SPAN><\/P>Snažím se přijít na způsob, jak vypočítat pohyb lidí. Je to spíše pro grafický účel než pro něco, co musí být přesné.<\/SPAN><\/P>Všechny tyto nástroje pro vizualizaci pohybu dopravy jsou dobré, ale k jejich použití bych potřeboval dopravní čítač, který nemám.<\/SPAN><\/P>Co mám, je:<\/SPAN><\/P>počet lidí ve dne a v noci v buňkách 100 x 100 metrů <\/SPAN>Toto mi ukazuje, kde lidé spí a kde pracují.<\/SPAN><\/LI><\/UL><\/LI>Ulice síť<\/SPAN><\/LI><\/UL>Mám v mysli tento obraz: vytvořit DEM lidí, kde nejvyšší počet lidí je vrchol hory a proud vody následuje ulicovou síť dolů tam, kde jsou pracovní místa. Lidé mohou jít různými cestami a náhodně do různých míst, ale jakmile je nějaká oblast zaplavena, jiná místa s pracovními místy se zaplní.<\/SPAN><\/P>Viděl jsem příklady toho, čeho se snažím dosáhnout v nákupních centrech, pokud nastane katastrofa, kam lidé jdou k východu? Tato technologie používá AI. Takže si myslím, že možná je potřeba AI. Je to také něco, co vidíme v herních enginech pro AI traffic.
Ale tady mluvíme o velmi velké oblasti a měl jsem nápad, že by to možná šlo udělat s nějakým chytrým přemýšlením o raster analýze <\/SPAN><\/P>