<\/HEAD>
Ahoj,
Jsem v ArcMap velmi nový, jak tato otázka pravděpodobně ukáže. Vytvořil jsem si zkušební účet a dnes jsem si vše stáhl. Zatím se mi podařilo nainstalovat doplněk fiber editing a úspěšně provádím změny ve výchozí vzorové mapě založené na Floridě. Problém, který mám, je, že nemohu přijít na to, jak nástroj funguje v nové vlastní mapě, kterou vytvořím. Snažím se použít shape soubory pro data parcel a silnic, která jsem obdržel od našeho okresního GIS úřadu, a nastavují souřadnicový systém tak, aby odpovídal tomu, který použili ve shape souboru. Jsem si jistý, že existuje nějaký proces, který musím udělat, abych dostal všechna data Fiber Editing do mé mapy, ale vše, co online najdu, je článek popisující, jak exportovat gdb soubor do jiného typu datového zdroje (při pokusu sledovat tyto instrukce nemám zaškrtávací políčko pro zobrazení pokročilých možností). Ví někdo o průvodci, který ukazuje, jak začít s doplňkem Fiber Editing pro ArcMap? Musíte použít vzorový soubor a upravit ho podle svých potřeb nebo můžete nějak importovat tato data do nového souboru mapy?
Díky,
Jeremy
<\/BODY><\/HTML>