Na základě moudré rady Kurta z jeho uvítací zprávy jsem se chtěl představit skupině. Pocházím z Aerometrex, společnosti zabývající se leteckým průzkumem a mapováním, která se specializuje na vysoce kvalitní 3D modelování reality. Rychle si všimnete podle mého pravopisu, že možná mám přízvuk – jsme australská společnost, která v této oblasti působí již několik desetiletí, ale nyní máme i provoz v USA, o který se starám.<\/P>
Právě jsem dokončil svůj úplně první Esri UC – poprvé se naše společnost zúčastnila a vystavovala – a já i tým jsme velmi inspirováni. Jaká skvělá akce! A tak profesionálně vedená. Pracujeme na rozsáhlých projektech 3D modelování reality více než deset let, takže je vzrušující vidět, jak Esri dělá velký krok směrem k začlenění tohoto prvku do svého ekosystému, což opravdu pomůže podpořit přechod na 3D mesh v celém GIS světě. Jsme docela obeznámeni s většinou známých softwarových nástrojů v této oblasti a ArcGIS Reality Studio (a ArcGIS Reality pro ArcGIS Pro) vypadá opravdu elegantně a slibně. Těším se, až to skutečně vyzkoušíme na velkých projektech.<\/P>
Já i tým budeme vždy rádi pomáhat a radit těm, kteří v této komunitě právě začínají svou cestu mapováním reality, a nemám pochyb o tom, že se také hodně naučíme! Děkujeme Esri za vytvoření tohoto setkávacího prostoru a všem přispěvatelům, kteří z něj skutečně dělají komunitu.<\/P>