Provozuji ArcGIS Drone2Map a zbytek sady ArcGIS pomocí virtuálního stroje Parallels 18 Pro s Windows 11 na zařízení s procesorem Apple M2 Max a 38jádrovou GPU. Dokážu takto úspěšně spustit ArcGIS Pro a zbytek softwarové sady bez problémů. Dokážu spustit Drone2Map, připojit se k licencování a aplikace zobrazí rozhraní pro vytvoření nového projektu úspěšně. Pokusil jsem se vytvořit nový projekt pomocí vzorové sady obrázků Sample Asphalt, která je poskytována pro tutoriál Drone2Map, a program havaroval a zobrazilo se rozhraní pro hlášení chyb ESRI. Když se pokusím otevřít dokončený projekt, který nám instruktor nechal stáhnout k demonstraci Drone2Map, program zobrazí chybovou zprávu, že projekt nelze otevřít. Hledal jsem odpověď na tomto fóru i na fórech Parallels a nenašel jsem vysvětlení, proč k tomu dochází. Nahrál jsem protokoly chyb Drone2Map na Dropbox a vytvořil odkaz zde na soubor. Chybová zpráva v protokolech ukazuje "ERROR - WorkspaceInterface:CreateProjectObject System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object." Vím, že mé hardware není oficiálně podporován ESRI ani virtualizační prostředí Parallels, ale ocenil bych pomoc při vyšetřování problému, protože bych rád používal Drone2Map stejně jako ostatní produkty ESRI, na které mám licenci a které úspěšně provozuji v této konfiguraci.<\/P>