Viděl jsem jiné obecné příspěvky o UC a doufám, že toto je vhodné. Je to více osobní než technické.
Účastnil jsem se několika UC v minulosti a obecně jsem byl schopen najít stravování vhodné pro mou lékařsky nutnou bezlepkovou dietu (mám celiakii, nedělám to pro zábavu ">😐<\/span>). Samotné UC bylo obvykle vstřícné, na Map Gallery Reception a Balboa Park; doufám, že to tak bude i letos a že bych mohl dokonce jíst na Public Works SIG. 🙂<\/span> Opravdu oceňuji jakékoli přizpůsobení, zejména pro akci v Balboa Parku.
Co mě obecně více znepokojuje je, že částečně kvůli uzavírkám nenacházím dobrá a aktuální data o restauracích v Gas Lamp District. Jednou výjimkou je služba rozvozu jídel, kterou bych mohl využít, ale mohla by být problematická (je to týdenní, nejsem si jistý kapacitou hotelu atd.), ale opravdu bych rád mohl jíst přímo v restauraci, jíst s kolegy, něco takového. Ralph's je samozřejmě možnost a pravděpodobně si tam alespoň vezmu snídani. Vím, že mnoho míst nepropaguje kvůli obavám z odpovědnosti. Každopádně bych ocenil jakoukoli <\/STRONG>pomoc od kohokoli – místních, nedávných účastníků, spoluceliaků, kteří už něco prozkoumali atd. ohledně dostupných možností, zvláště pokud mají místa dobrou pověst. V nejhorším případě začnu volat do restaurací (a možná to stejně udělám) a rád bych se spojil s dalšími, kdo mají stejnou potřebu.
Také by mi nevadilo vědět dopředu o food truckech (opět doufám, že alespoň jeden nebo dva budou vyhovovat), což by pokrylo oběd. V minulosti jsem musel prakticky chodit od trucku k trucku. Naštěstí jsem docela brzy našel korejský BBQ stánek a jejich jídlo bylo dobré, takže jsem tam chodil dál, abych nemusel ztrácet moc času. Držme palce, že jsou stále v nabídce.
Znám většinu způsobů, jak si informace vyhledat a jak to zařídit (a jistě to zvládnu) a nejvíce mě zajímají konkrétní, relativně aktuální (od roku 2018 jsem nebyl) data. Stále mám pár kanálů k prozkoumání a budu v tom pokračovat, ale rozhodl jsem se nejprve zkusit komunitu.
Díky všem 😊<\/span><\/P>