Snadno spravujte, jak s vámi Esri komunikuje
Esri Email
Kolik e-mailů dostanete za den? Dostáváte e-maily, které pro vás nejsou důležité? Stává se mi to každý den.
Nevyřeším všechny vaše problémy s e-maily, ale mohu pomoci s e-maily, které dostáváte od Esri. Věděli jste, že si můžete vybrat, jaké informace vám Esri prostřednictvím e-mailu sdílí? Existuje mnoho možností pro oznámení o produktech, myšlenkové vedení, novinky, webináře, školení a akce. Můžete si také vybrat konkrétní odvětví, ze kterých chcete dostávat informace.
Ve dvou krocích můžete převzít kontrolu. Postupujte podle níže uvedeného návodu a zkontrolujte a definujte své preference. Tím zajistíte, že dostanete informace, které jsou pro vás důležité... a ne ty, které nejsou.
Krok 1:
Pro začátek zadejte do svého webového prohlížeče „go.esri.com/subscribe“ a zadejte svou e-mailovou adresu. *Pokud nemáte žádné předplatné nebo jste vymazali cache, budete muset vyplnit celý formulář „subscribe“.

Krok 2:
Vyberte možnosti pro každou kategorii, o které byste chtěli dostávat informace:

Novinky o produktech, aktualizace a oznámení vám nabízí širokou škálu možností. Můžete si vybrat jednu nebo všechny. Je na vás, abyste rozhodli, o kterých produktech se chcete dozvědět více nebo být informováni o novinkách.
Esri Thought Leadership and Stories nabízí tři možnosti. Já rád dostávám ArcWatch, ale můžete si vybrat všechny nebo žádnou z možností.
V sekci Zdroje pro zákazníky, školení a akce nezapomeňte vybrat „Regional and Industry Events“. Tím zajistíte, že budete dostávat oznámení o setkáních Water User Group. Myslím si, že „Massive Open Online Courses“ je také skvělá volba. Moje další tipy? Uživatelská konference samozřejmě! A rád zůstávám informován o příležitostech ke školení.
V sekci Industry Newsletter and Webinars nezapomeňte vybrat „Water“. Tím zajistíte, že budete dostávat náš newsletter pro vodohospodářský průmysl „Esri News for Water Utilities and Water Resources“ a také oznámení o webinářích. Doporučuji také vybrat „State & Local Government“.
Tiskové publikace a předplatné
Můžete spravovat tiskové publikace, které od Esri dostáváte, návštěvou stránky s často kladenými dotazy k předplatnému. V otázkách najdete odpovědi s odkazy na provedení změn. Některé otázky jsou uvedeny níže. Prozkoumejte stránku a zjistěte další.