Nezmeškejte to! Registrace končí 10. května ve 23:59 (pacifického času).
Nejnovější masivní otevřený online kurz (MOOC) od Esri, Transform AEC Projects with GIS and BIM, nadále získává na popularitě s více než 13 000 profesionály a studenty z oblasti AEC, kteří se již zaregistrovali na letošní sezení. Toto číslo každý den roste – a když vezmete v úvahu hodnotu, kterou tento kurz nabízí – není divu proč. Po slyšení od absolventů kurzu z celého světa níže uvedené důvody ukazují, proč 98 % dotázaných účastníků uvedlo, že by tento kurz doporučili příteli.

1. Uvolněte své vnitřní dítě pomocí interaktivního ArcGIS Drone2Map.
Co na tom není k milování? Používání dronové technologie je mezi studenty oblíbenou aktivitou. Objevte, jak ArcGIS Drone2Map zpracovává snímky pořízené dronem do profesionálních 2D a 3D obrazových produktů, které jsou připraveny k analýze v ArcGIS.
„Interaktivní software pro zpracování snímků z dronu byl opravdu inovativní. Ocenil jsem, že jsem mohl zpracovávat surové snímky přímo na svém notebooku a že byl dostatečně výkonný, aby využil tento MOOC.“ - David H.
2. Oživte své modely pomocí CAD, BIM a 3D vizualizací.

Narazili jste na zeď (obrazně řečeno) se svými projekty? Padají vaše návrhy na plochu (doslova)? Objevte, proč stále více profesionálů a studentů integruje data počítačem podporovaného navrhování (CAD) a modely informací o budově (BIM) s technologií GIS, aby našli – a vytvořili – řešení. Možná budete litovat, že jste do toho nevstoupili dříve, protože tyto nástroje se stávají nepostradatelnými pro plánování, návrh a výstavbu struktur a budov. Tento kurz vás naučí optimalizovat vaše návrhy pomocí 3D vizualizací a efektivně spravovat informace během celého životního cyklu projektu.
3. Získejte přístup k několika softwarovým produktům ArcGIS (zdarma!).
Pokud jste jako my, už dlouho toužíte vyzkoušet různé produkty, které Esri nabízí. To může být výzva, pokud nemáte moc času nebo nevíte, kde začít. Tady je vaše šance vyzkoušet si nejen jeden, ale pět různých produktů. Tento kurz poskytuje bezplatný přístup k softwaru ArcGIS Pro, ArcGIS Online, ArcGIS Spatial Analyst, ArcGIS 3D Analyst a ArcGIS Drone2Map pro použití v cvičeních. Nemluvě o všech zábavných aplikacích a funkcích včetně ArcScene a ArcGIS Dashboards. Už jsme zmínili, že je to zdarma??
„Naučil jsem se tolik nového. Nikdy předtím jsem nepoužíval Dashboards, webové scény ani ArcScene v ArcGIS Pro. Netušil jsem, že s nimi můžete využít tolik možností!“ - Maureen S.
4. Aplikujte to, co se naučíte, na reálné pracovní postupy.
Téměř polovina účastníků dotazovaných v roce 2022 nebyla před absolvováním tohoto MOOC vůbec obeznámena s integrovanými pracovními postupy GIS a BIM, ale 9 z 10 plánuje tyto nástroje začlenit do své práce nebo studia. Přední firmy v oblasti AEC si uvědomují potřebu spojit nástroje CAD, BIM a GIS pro lepší projekty, nabídku dalších služeb a přípravu na nové způsoby práce.
„Líbí se mi komplexní pohled na proces a nástroje. Právě dost na to, abych si dokázal představit pracovní postup.“ - Eric R.
5. Vybudujte si důvěryhodnost mezi kolegy a zákazníky.
Zřejmě dnes všichni máme názor na všechno, ale mnozí nemají skutečný důkaz , že opravdu vědí, o čem mluví. Absolvováním tohoto kurzu může zkušenost, kterou získáte, pomoci zvýšit sebevědomí a vybudovat důvěryhodnost, která podpoří osobní, profesní i obchodní růst. S certifikátem kurzu AEC potvrzujícím vaše znalosti (a také vaše nově nabyté sebevědomí) mohou být ostatní otevřenější vašim nápadům a možná se na vás obrátí pro radu.
„Tento kurz mi dal příležitost naučit se o ArcGIS GeoBIM jako nástroji a staví mě do lepší pozice mluvit o něm se svými zákazníky.“ -- Gretchen C.
Nyní když máte více než dost důvodů zapojit se do zábavy, na co ještě čekáte?
Ano, přihlaste mě! 192;
„Jsem velmi vděčný Esri za poskytnutí těchto bezplatných zdrojů pro širokou veřejnost. Velmi mi to pomohlo v různých ohledech při rozvoji mé kariéry v GIS.
Nemohu dostatečně poděkovat týmu Esri MOOC!!“ - Adithya V.