ArcGIS Pro 2.6
Ahoj všichni - zasekl jsem se při vymezení povodí. Mám stažený archydro toolbox a používám ho co nejvíce místo spatial analyst. Mám přibližně 40 propustků podél 15milové délky silnice, které byly 'vypáleny' do DEM. Přichytil jsem je ke stream linku a zajistil jsem, že všechny toky křižovaly silnici/byly poblíž propustků před vytvořením streamlinku (počet buněk nastaven na 1500). Catchment, adjoint catchment, drainage line a drainage points vypadají všechny správně.
Když použiji Point Delineator, vybere jeden bod propustku a vymezí malou podpovodí (ještě menší než polygon catchmentu). Když použiji Watershed Delineation, jen se točí mezi "droping id" až "processed 0 features" až "final selection" až "sampling" až "100%" a zpět. Nikdy to neskončí a běží to už více než tři hodiny bez výsledků.
Neví někdo o nějakém řešení, abych mohl získat celé povodí, které zahrnuje většinu catchments, ale alespoň hlavní tok? Potřebuji definovat větší velikost buňky pro nový stream link a pak z toho vymezit povodí? Jen chci mít jistotu, že veškerý možný tok vstupuje do propustků a nechci omezit potenciální oblast vytvořením příliš velké stream line.