Snažím se vytvořit mapu pomocí ArcGIS pro Power BI pro klienta. Data jsem zadal pomocí zeměpisné šířky a délky a vložil proměnnou obsahující název okresu do pole barvy na kartě Build Visuals. To vygenerovalo mapu bodů, ale všiml jsem si, že 9 okresů mělo různé barvy, zatímco ostatních (asi 20) bylo všechno šedé. Když jsem se podíval na symboliku, viděl jsem, že šedé okresy byly všechny sloučeny do klasifikace nazvané "Other".<\/P>
Přesunul jsem každý z těchto okresů z "Other" a dal jim různé barvy. To zobrazilo okresy tak, jak jsem chtěl. Poté jsem klikl na několik prvků v reportu (tabulka, filtry atd.) a body na mapě se nakonec vrátily zpět k 9 barvám a šedému zobrazení "Other". Opravil jsem to znovu, ale nakonec se to vrátilo k výchozímu nastavení.<\/P>
Také jsem si všiml, že když jsem se podíval na Typ umístění (pod kartou Visual), vybraná země byla "World". Protože mé body (včetně Lat\/Long) spadaly všechny do USA, změnil jsem zemi na "United States". Tím se okamžitě vrátila barevná symbolika zpět na 10 okresů a "Other" a země byla okamžitě změněna zpět na "World" (program to udělal).<\/P>
Chci, aby moje klasifikace zůstaly tak, jak jsem je nastavil, a nevracely se k výchozím hodnotám; jak tento problém vyřeším?<\/P>