Ahoj všichni,
Snažím se načíst více rastrových dat Sentinel-2 do mozaikového datasetu, který jsem vytvořil, abych pak mohl vytvořit multidimenzionální soubor pro analýzu a tvorbu vegetačních indexů k dalšímu prozkoumání.
Můj současný postup začíná vytvořením mozaikového datasetu (definice produktu: Sentinel 2 MSI), poté se pokouším "přidat raster do mozaikového datasetu" s nastaveným "Raster type" na Sentinel-2 a "Processing Templates" na Multispectral. Vyberu složku a naviguji do složky, která obsahuje všechny mé složky souborů Sentinel-2, které byly staženy z https://copernicus.nci.org.au/sara.client/#/home. Mám vybráno vypočítat statistiky a aktualizovat přehledy, poté kliknu na "Spustit". Výsledek dostanu poměrně rychle s varovnou zprávou - "Chyba: 8004818c: Nebyl přidán žádný nový prvek do mozaikového datasetu." a žádné změny v mozaikovém datasetu nejsou patrné.
Také jsem zkoušel přidat jen několik složek, což také neuspělo, stejně jako pokus neuvedení "Product definition" a "Raster type" při vytváření "mozaikového datasetu" a při "přidání rastru do mozaikového datasetu", což sice funguje, ale vytváří to úplný chaos v souboru, který nevím, jak použít a zdá se, že chybí informace.
Dejte vědět, pokud budete potřebovat další informace, jakákoli pomoc by byla velmi oceněna!
Zdravím,
David