<\/HEAD>
Hledám nejlepší způsob, jak vložit záznamy o minulých inspekcích kanalizace do našeho GIS. Mám <\/SPAN>file geodatabase feature class<\/SPAN> <\/SPAN>, která představuje kanalizaci, <\/SPAN>reprezentovanou čarami<\/SPAN>, <\/SPAN>a v podstatě jedinými atributy jsou nyní<\/SPAN> délky a průměry trubek. <\/SPAN>Původně jsem si myslel, že mým úkolem bude přidat data inspekcí k těmto atributům trubek, ale teď, když jsem viděl záznamy ze Sewer TV, chápu, že obvykle byla kontrolována jen částečná délka trubky, takže bych chtěl reprezentovat přesné<\/SPAN> části <\/SPAN>čar<\/SPAN>, které byly kontrolovány. Mohu vytvořit <\/SPAN>shapefile s čarami reprezentujícími místa inspekce kanalizace <\/SPAN>ukazující trasu každého skutečného záznamu Sewer TV<\/SPAN>, ale pak si nejsem jistý, jaký by byl další krok k užitečnému propojení těchto informací s trubkou, ve které proběhla částečná inspekce. Je dynamická segmentace něco, co bych mohl udělat s Basic licencí (a jako začátečník bez znalosti Pythonu)? A mám vůbec dostatek informací pro pokus o lineární referencování, pokud mám jen délku každé polyline M? <\/SPAN>Mohu získat přístup k polím měření z toho?<\/SPAN><\/P><\/BODY><\/HTML>