Již několik měsíců úspěšně používám nástrojovou sadu WIM pro identifikaci mokřadů, ale včera jsem se pokusil otevřít nástroj "Train Test Split" a nyní dostávám chybu "Chyba HRESULT E_FAIL byla vrácena z volání komponenty COM." Tato chyba se zobrazuje místo obvyklých možností parametrů nástroje, takže mnoho doporučených řešení problémů pro chyby "HRESULT" není použitelné, protože nemohu upravit rozsah geoprocesu ani umístění dat atd., jelikož se k parametrům nástroje vůbec nedostanu. Ostatní nástroje v sadě WIM všechny otevírají možnosti parametrů a vše, co jsem náhodně zkontroloval v ArcHydro, také funguje podle očekávání.<\/P>
Můj dojem je, že to nějak souvisí přímo s nástroji archydro nebo python balíčkem scikit-learn, protože se to zhroutí hned při pokusu o otevření a nezobrazí žádné parametry. Pokud se pokusím "upravit" nástroj Train Test Split z katalogu, říká, že skript je prázdný, ale pokud manuálně přejdu k souboru traintestsplit.py, skript se otevře a vypadá podle očekávání. <\/P>
Momentálně používám ArcGIS Pro 2.9.3, ArcHydro tools 2.9.59, takže verze by měly být sladěné. Vyzkoušel jsem doporučená řešení problémů ArcHydro bez úspěchu (restarty, nový mxd, vyčištění dočasné složky). Někdo měl podobnou zkušenost nebo má nějaké nápady? ( @GinaO_Neil<\/a> doufám, že máš nějaké kouzlo v rukávu! 🤞<\/span>)<\/P>Díky!<\/P>