Vytvářím webovou aplikaci v Leaflet a mám potíže s načítáním zdroje WMTS. S pluginem Leaflet/ESRI jsem schopen načíst zdroj pomocí 'L.esri.dynamicMapLayer', ale ne pomocí 'L.esri.tiledMapLayer'. <\/SPAN><\/P>Problém s L.esri.dynamicMapLayer je, že při otočení mapy uživatelem (pomocí pluginu Leaflet Rotate) dlaždice nejsou správně vykresleny. Chápu, že Leaflet/ESRI nepodporuje rotaci mapy, ale podle mého rychlého testování 'L.esri.tiledMapLayer' s rotací mapy funguje dobře. <\/SPAN><\/P>Níže je URL MapServeru a způsob, jakým se snažím vložit zdroj do Leaflet.<\/P>var ottertailcountyImagery = L.esri.tiledMapLayer({maxZoom: 28,url: "https:\/\/web2.co.ottertail.mn.us\/arcgis\/rest\/services\/Photography\/2021_Photo\/MapServer<\/A>"});<\/P> Před použitím pluginu Leaflet/ESRI jsem zkoušel převést zdroj WMTS na XYZ Tile Layer, ale neuspěl jsem. Zdálo se, že server měl problém při <\/FONT>načítání dlaždic ve formátu XYZ Tile Layer. <\/FONT><\/P>Máte nějaké nápady, jak načíst zdroj snímků v Leaflet jinak než pomocí 'L.esri.dynamicMapLayer'? Nejsem pevně svázán s používáním pluginu ESRI/Leaflet, spíše hledám způsob, jak tento zdroj snímků spustit a zároveň zachovat rotaci mapy. <\/SPAN><\/P>
Před použitím pluginu Leaflet/ESRI jsem zkoušel převést zdroj WMTS na XYZ Tile Layer, ale neuspěl jsem. Zdálo se, že server měl problém při <\/FONT>načítání dlaždic ve formátu XYZ Tile Layer. <\/FONT><\/P>Máte nějaké nápady, jak načíst zdroj snímků v Leaflet jinak než pomocí 'L.esri.dynamicMapLayer'? Nejsem pevně svázán s používáním pluginu ESRI/Leaflet, spíše hledám způsob, jak tento zdroj snímků spustit a zároveň zachovat rotaci mapy. <\/SPAN><\/P>
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Jste tu noví? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.