Dobrý den, jmenuji se William. Toto je moje výzva k podpoře od členů platformy, aby mi pomohli vybudovat technicky vyspělý projekt na pomoc obětem povodní. <\/P>
POZADÍ: Před několika dny jsem obdržel e-mail od kolegy z Pákistánu, právě poté, co jsem četl článek v LA Times o více než 1 000 úmrtích způsobených povodněmi v Pákistánu. Když jsem se chystal přihlásit do svého účtu ESRI a vytvořit mapu rozsáhlé oblasti ohrožené povodněmi, obrátil jsem se na tým ESRI DAMAGE RESPONSE s žádostí o zdroje pro povodně, které by mi pomohly pracovat rychleji. Byli velmi rychlí v reakci a velmi nápomocní, nejprve mi poskytli tento odkaz: Flooding Disaster Resources<\/A> <\/P>Následně jsem obdržel schválení dočasného předplatného (707836) a nyní žádám dobrovolníky, kteří by pomohli Build Back Better po katastrofě a mohli by mít návrhy na vrstvy k přidání do map.<\/P>
Následně jsem obdržel schválení dočasného předplatného (707836) a nyní žádám dobrovolníky, kteří by pomohli Build Back Better po katastrofě a mohli by mít návrhy na vrstvy k přidání do map.<\/P>
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Jste tu noví? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.