Dnes je poslední den přehlídky na User Conference 2022 a náš tým si užil nejlepší čas pomáháním novým tvářím objevovat výhody Esri Community, ale také trávením času s mnoha účastníky, kteří jsou již aktivními členy přispívajícími do této spolupracující sítě GIS profesionálů a těžícími z ní.<\/P>
<\/span>Community Manager Brianna Ettley provází účastníky Esri Community<\/FONT><\/P>Setkali jsme se s členy jako Zack Knezevic (@ZackK<\/A>), který reflektoval hodnotu, kterou pro něj Esri Community má:<\/P> „Pomáhá mi získat nápady, inspirovat se tím, co chci dělat, zejména v malém oddělení, kde nemáte spoustu lidí .... pomáhá mi získat nápady pro mou vlastní práci a přinést je zpět.“<\/P><\/span>Zack Knezevic se svou mapou anexe v čase ve městě Plant City, FL<\/FONT><\/P>Nebo jiní, jako Luiza Fernandez (@LuizaCintra_Fernandes<\/A>), kteří vřele a stručně vyjádřili, co Community znamená pro vývojáře jako ona:<\/P> „Je to místo, kde můžeme najít, pro GIS lidi, všechny informace, které potřebujeme.“<\/SPAN><\/P><\/span><\/SPAN>Luiza Fernandez stojí vedle práce, na které spolupracovala v Map Gallery<\/FONT><\/P>Dokonce jsme měli příležitost setkat se s několika Community MVPs, jako Jared Pilbeam (@JaredPilbeam2<\/A>), který nám sdílel, jak před šesti lety našel Esri Community:<\/P> „Hledal jsem automatizaci pomocí Pythonu a to byl v podstatě hlavní důvod, proč jít na Esri Community a řeknu vám, že to bylo docela zachraňující život, protože jsem neměl možnost ptát se kolegů, takže jsem našel hodně pomoci na Esri Community. V podstatě zachránce života.“<\/SPAN><\/P><\/span><\/SPAN>Community MVP Jared Pilbeam pózuje u plakátu akce<\/FONT><\/P>Mít možnost být zpět osobně po třech letech a setkat se tváří v tvář s tolika členy Community, no, je to dojemné. <\/> <\/> <\/><\/><\/><\/><\/><\/><\/><\/><\/><\/><\/><\/><\/><\/><\/><\/><\/><\/><\/><\/><\/> <\/> <\/> <\/> <\/> <\/> <\/> <\/> <\/> <\/> <\/> <\/> <\/> <\/> <\/> <\/> <\/> <\/> <\/> <\/> <\/> <\/> <\/> <\/> <\/> <\/> <\/> <\\/>
„Pomáhá mi získat nápady, inspirovat se tím, co chci dělat, zejména v malém oddělení, kde nemáte spoustu lidí .... pomáhá mi získat nápady pro mou vlastní práci a přinést je zpět.“<\/P>
<\/span>Zack Knezevic se svou mapou anexe v čase ve městě Plant City, FL<\/FONT><\/P>Nebo jiní, jako Luiza Fernandez (
„Je to místo, kde můžeme najít, pro GIS lidi, všechny informace, které potřebujeme.“<\/SPAN><\/P><\/span><\/SPAN>Luiza Fernandez stojí vedle práce, na které spolupracovala v Map Gallery<\/FONT><\/P>Dokonce jsme měli příležitost setkat se s několika Community MVPs, jako Jared Pilbeam (
„Hledal jsem automatizaci pomocí Pythonu a to byl v podstatě hlavní důvod, proč jít na Esri Community a řeknu vám, že to bylo docela zachraňující život, protože jsem neměl možnost ptát se kolegů, takže jsem našel hodně pomoci na Esri Community. V podstatě zachránce života.“<\/SPAN><\/P><\/span><\/SPAN>Community MVP Jared Pilbeam pózuje u plakátu akce<\/FONT><\/P>Mít možnost být zpět osobně po třech letech a setkat se tváří v tvář s tolika členy Community, no, je to dojemné. <\/> <\/> <\/><\/><\/><\/><\/><\/><\/><\/><\/><\/><\/><\/><\/><\/><\/><\/><\/><\/><\/><\/><\/> <\/> <\/> <\/> <\/> <\/> <\/> <\/> <\/> <\/> <\/> <\/> <\/> <\/> <\/> <\/> <\/> <\/> <\/> <\/> <\/> <\/> <\/> <\/> <\/> <\/> <\/> <\\/>
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Nový zde? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.