Ahoj všichni,
Úspěšně jsem nastavil projekt Power BI desktop s více stránkami propojenými na AGOL. Pak náhle 18. března (pokud má datum nějaký význam) začal existující projekt zobrazovat prázdný list s oznámením 'Přístup k tomuto obsahu vyžaduje oprávnění. Přihlaste se níže nebo kontaktujte vlastníka obsahu pro přístup. Další informace. Připojit k ArcGIS' - kliknutí na 'Připojit k ArcGIS' nezobrazí přihlašovací výzvu (ani nezpůsobí žádnou jinou akci).
Pokud začnu novou stránku v rámci projektu a pokusím se přistoupit k ArcGIS Maps for Power BI, jsem vyzván k přihlášení do ArcGIS Online, avšak tlačítko 'Přihlásit se' také nezobrazí přihlašovací pole. Lze přidat pouze data z Excelu, která se zobrazí na pozadí Esri basemapy - to je vše.
Zahájení nového projektu Power BI má stejný problém - lze zobrazit pouze data z Excelu s Esri basemapou - tlačítka pro připojení NEZOBRAZUJÍ přihlašovací pole.
Vyprázdnil jsem tři různé cache v možnostech Power BI (Data, Q&A a Folded Artifacts) - ale to nemá žádný vliv na situaci.
Přiložil jsem diagnostický soubor z Power BI desktop.
Jakákoli pomoc by byla velmi oceněna!
Děkuji