Jako člen velké organizace, když nakupujeme nové licence nebo předplatné, role administrátora, uživatele a nákupčího jsou tři různí lidé. Jako centrální GIS kancelář spravujeme více účtů a já jsem primárním kontaktem pro všechny z nich. Agentura provede nákup pro nového uživatele a momentálně je jediný způsob, jak zjistit, kdy byl nákup dokončen, pravidelně navštěvovat myEsri a sledovat nové transakce. To je docela nepohodlné a musí existovat lepší způsob, jak to řešit.
Bylo by užitečné mít možnost generovat e-mail pro určité aktivity, jako jsou nové nákupy, které probíhají na myEsri. Tímto způsobem bych nejen věděl, kdy jsou k dispozici nové účty a předplatné, ale také bych mohl vidět, kdy je naše údržba plně zaplacena. Dostávám upozornění, když jsou faktury splatné, proč tedy ne i když jsou zaplaceny?
Momentálně věřím, že oznámení jde uživateli nebo kupujícímu, ale já o nich nikdy neslyším ani je nevidím, protože předpokládají, že GIS kancelář je jistě také informována. To nás nutí denně nebo dvakrát denně navštěvovat myEsri a kontrolovat data nedávných transakcí.