Dobrý den, používám tento tutoriál https://learn.arcgis.com/en/projects/calculate-impervious-surfaces-from-spectral-imagery/ k nalezení propustných povrchů pro možné vysazení stromů v našem městě. V kroku Classify the imagery Krok 3 Klikněte na Spustit proces běží několik hodin, asi 20 nebo tak, což je očekávané vzhledem k velikosti oblasti. Vyskakují chyby jako " ERROR 003436: No training samples found for these classes: Roof(Black Grey), ImperviousShadow, ArtificialTurf, Crop.
Failed to execute (TrainSupportVectorMachineClassifier).
Failed at February 24, 2022 1:25:05 PM (Elapsed Time: 48 minutes 34 seconds)", ale ukázal jsem mu pole v ukázce a uložil to.<\/P>
Druhý běh vyhodil " ERROR 003436: No training samples found for these classes: Roof(Black Grey), ImperviousShadow, ArtificialTurf, Crop.
Failed to execute (TrainSupportVectorMachineClassifier).
Failed at February 25, 2022 6:01:58 PM (Elapsed Time: 47 minutes 33 seconds)", opět jsem mu ukázal stíny. <\/P>
Když se mi konečně podařilo spustit a získat výsledky, byly velmi nepřesné; například otevřenou vodu identifikoval jako pole. Postupoval jsem podle pokynů, takže si nejsem jistý, kde je problém; je to tím, že se snažím zpracovat velkou sérii snímků?<\/P>
<\/P>