Ahoj všichni!<\/P>
Chtěl bych exportovat sto obrázků ze svého účtu Site Scan. Mám oprávnění manažera organizace. Vím, že existuje API, které to umožňuje (https:\/\/sitescan-api.arcgis.com\/api\/v2\/apidocs.html#section\/Authentication<\/A>), ale mám pár otázek ohledně procesu:1. Jak mohu získat autentizační Token? Zadávám následující příkaz v příkazovém řádku (Windows) a dostávám chybu: "Could not resolve host: $SITESCAN_API"<\/STRONG><\/EM>Toto zadávám: curl -X POST $SITESCAN_API\/auth\/session\/api -u email:password<\/EM>Kde je napsáno email, zadávám e-mail spojený se Site Scan a kde je napsáno password, své heslo. 2. Bylo by možné exportovat data přímo do Google Cloud bez přechodu přes můj lokální počítač? <\/STRONG><\/EM>Jakákoli rada, jak to udělat, by byla velmi oceněna! : )S pozdravem,Juan<\/P>
Hi Juan,
API access information is only available to customers on a Site Scan Custom Subscription. Please work through your administrator and Esri Account Manager to obtain further information on obtaining an API key. Through the API, it would be possible to export data directly to Google Cloud without passing through your local machine. Regards,Nico
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Jste tu noví? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.