Stáhl jsem a nainstaloval nejnovější HEC-GeoRAS (10.7) z yellow.esri.com - \/archydro\/HecGeoRAS\/10.7\/<\/A>. Připravil jsem geometrii v HEC_GeoRAS, exportoval data do HEC-RAS (5.07), spustil model; vše fungovalo dobře až do tohoto kroku, ale když jsem se pokusil vrátit výsledek zpět do ArcGIS pro vizualizaci, objevila se chyba "Import dat RAS selhal!" a "Konfigurace RAS není podporována!." Provedl jsem nějaké hledání a zkusil smazat desetinná místa ve prostorovém odkazu v .xml souboru, jak navrhoval jeden příspěvek, ale stále to nefungovalo, dostal jsem stejné chybové zprávy. Máte nějaké nápady nebo řešení? Měl bych se vrátit k dřívější verzi? Moc děkuji za vaši pomoc!<\/P>Wei<\/P><\/BODY><\/HTML>
Wei<\/P><\/BODY><\/HTML>
Okay, I figured out after reading some other posts. So you need to convert the .SDF file to .XML file. I was able to import successfully. However, I have another problem in computing the floodplain delineation using rasters.
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Jste tu noví? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.