Ahoj, nejsem si jistý, kde je nejlepší místo pro zveřejnění této otázky. Všiml jsem si, že na Sharepoint boardu bylo několik otázek ohledně Microsoft Dynamic.<\/P>
Aktualizuji systémy pro společnost zabývající se leteckou deratizací. Musí dokumentovat veškerou svou komunikaci s vlastníky pozemků pro svého klienta, místní vládu. Některé z komunikací jsou hromadné sms nebo e-maily, které informují vlastníky pozemků, že je dnes dobré počasí, takže operace bude pokračovat. Tato společnost pak musí doručit/poskytnout důkazy o veškeré této komunikaci zpět místní vládě, pro kterou tyto operace provádí. <\/P>
Nastavil jsem Field Maps a S123, kde jsou záznamy o komunikaci propojeny s parcelami nemovitostí. To dobře funguje pro jedinečné záznamy komunikace. Požádali mě, zda ESRI spolupracuje s nějakými CRM systémy, aby při odesílání hromadných e-mailů nebo sms mohli a) být aktualizovány jako nový záznam komunikace ke všem parcelám místo kopírování a vkládání jeden po druhém nebo b) zda existuje plugin podobný Salesforce, kde stisknutím tlačítka na e-mailu se automaticky přidá jako nový záznam komunikace?