<\/HEAD>
Hledám pomoc s pochopením, jak trasovat mé cesty veřejnou dopravou pomocí dat GTFS, která jsem importoval. <\/P>
<\/P>
Prošel jsem všechny kroky v Uživatelské příručce i online přednášky. Nicméně Network Analyst trasuje mé cesty pouze po mém souboru ulic ("Streets_UseThisOne"). Kdykoli se pokusím trasovat po TransitLines (což se zdá být nejlogičtější při pokusu o trasování veřejné dopravy, i když jsou to jen linky mezi zastávkami), zobrazí se mi chyba neprojednatelnosti. Správně trasuje po vrstvě Streets_UseThisOne, ale ta nereprezentuje, kde moje veřejná doprava skutečně jezdí. <\/P>
<\/P>
Abych svůj projekt více objasnil: Snažím se porovnat historické GTFS feedy s aktuálními GTFS feedy. Cílem je pochopit, jak se změnil čas cestování v průběhu let (např. služby veřejné dopravy mezi roky 1995 a 2005). Rád bych mohl vzít dvě zastávky. Jednu z roku 1995 a jednu z roku 2005 a vidět, jak se změnil čas cestování, buď kvůli uzavírkám/zdokonalením silnic nebo kvůli změnám tras systému veřejné dopravy. Podle mého chápání by mi tyto nástroje měly pomoci toto zjistit, ale zdá se, že nemohu získat správné výsledky. <\/P>
<\/P>
Chybí mi něco? <\/P><\/BODY><\/HTML>