Vážená komunito Arc Hydro<\/P>
<\/P>
Hledám pomoc, abych mohl zopakovat kroky uvedené v následujícím blogu: Vymezení záplavového území pomocí pouze modelů Arc Hydro<\/A><\/P>Blog nespecifikuje strukturu vstupních dat ani zda je pro dosažení následujícího vyžadována Arc Hydro Geodatabase (se schématem).<\/P> <\/P>Momentálně pracuji na studii záplavového území (Zitundo) a rád bych vytvořil záplavové území podle výše uvedeného příkladu založené na zvýšení hladiny o 3 m a 5 m těsně před jezerem v mé studované oblasti. Pokud by mi někdo mohl pomoci pochopit požadovanou strukturu vstupního datasetu a souborové geodatabáze, velmi bych to ocenil.<\/P> <\/P>Dosud jsem použil Arc Hydro k vytvoření následujících hydrologických charakteristik:<\/P> <\/P>Povodí nad tokem<\/LI>Svahy řeky (10\/85 a svah rovné plochy)<\/LI>Nejdelší vodní tok<\/LI>Centroidální nejdelší tok<\/LI>Průměrný svah povodí<\/LI><\/UL> <\/P>S pozdravem<\/P><\/BODY><\/HTML>
Blog nespecifikuje strukturu vstupních dat ani zda je pro dosažení následujícího vyžadována Arc Hydro Geodatabase (se schématem).<\/P>
Momentálně pracuji na studii záplavového území (Zitundo) a rád bych vytvořil záplavové území podle výše uvedeného příkladu založené na zvýšení hladiny o 3 m a 5 m těsně před jezerem v mé studované oblasti. Pokud by mi někdo mohl pomoci pochopit požadovanou strukturu vstupního datasetu a souborové geodatabáze, velmi bych to ocenil.<\/P>
Dosud jsem použil Arc Hydro k vytvoření následujících hydrologických charakteristik:<\/P>
S pozdravem<\/P><\/BODY><\/HTML>
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Jste tu noví? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.