Ahoj všichni, <\/P>
Toto je druhý příspěvek související s: Některé základní dotazy ArcGIS! - Esri Community<\/A><\/P>(Poznámka<\/STRONG>: Toto je nyní spíše návod / reference, protože jsem to již vyřešil - chyběl mi druhý expand v transformaci!)<\/P>Nyní se snažím získat přístup k datům ve vrstvě prvků, abych je mohl použít ve vizualizaci. <\/P>Mohu data v BI zobrazit, ale ne ve formátu, který by mi umožnil vidět samostatná pole. Předpokládám, že je transformuji nesprávně.<\/P>Zde je průvodce, kde jsem momentálně:<\/P>Můj zdroj je: NHS Integrated Care Systems and Sustainability and Transformation Partnership areas - Overview (arcgis.com)<\/A> , a používám následující URL služby: https:\/\/services-eu1.arcgis.com\/HmXX14BUtsRH0WH5\/arcgis\/rest\/services\/GBR_BND_ICSSTP_BritishRC_20210326_Public\/FeatureServer\/0<\/A> <\/P>Podle tohoto návodu: Jak používat ArcGIS s Power BI - Resource Centre | Esri UK & Ireland<\/A> přidávám následující příponu (\/query?where=1%3D1&outFields=*&returnGeometry=false&resultRecordCount=0&f=json<\/A>) k výše uvedenému pro vytvoření webového dotazu (https:\/\/services-eu1.arcgis.com\/HmXX14BUtsRH0WH5\/arcgis\/rest\/services\/GBR_BND_ICSSTP_BritishRC_20210326_Public\/FeatureServer\/0\/query?where=1%3D1&outFields=*&returnGeometry=false&resultRecordCount=0&f=json<\/A>).<\/P>Pak nastavím oddělovač na TAB (protože chci jen jeden sloupec!) a projdu kroky transformace na JSON, prokliku do Features, rozbalení a odznačení prefixu pro sloupec.<\/P>Původně jsem psal s problémem, že mám jen jeden datový bod 'attributes'.Klíčem je však rozbalit dvakrát - tj. znovu stisknout tlačítko pro rozbalení atributů! (konečný výsledek lze vidět na přiloženém obrázku.<\/>)Stále však hledám odpovědi na předchozí otázky 🙂<\/><\/>) <\/><\/><\/><\/>
(Poznámka<\/STRONG>: Toto je nyní spíše návod / reference, protože jsem to již vyřešil - chyběl mi druhý expand v transformaci!)<\/P>Nyní se snažím získat přístup k datům ve vrstvě prvků, abych je mohl použít ve vizualizaci. <\/P>Mohu data v BI zobrazit, ale ne ve formátu, který by mi umožnil vidět samostatná pole. Předpokládám, že je transformuji nesprávně.<\/P>Zde je průvodce, kde jsem momentálně:<\/P>Můj zdroj je:
Podle tohoto návodu:
Pak nastavím oddělovač na TAB (protože chci jen jeden sloupec!) a projdu kroky transformace na JSON, prokliku do Features, rozbalení a odznačení prefixu pro sloupec.<\/P>
Původně jsem psal s problémem, že mám jen jeden datový bod 'attributes'.Klíčem je však rozbalit dvakrát - tj. znovu stisknout tlačítko pro rozbalení atributů! (konečný výsledek lze vidět na přiloženém obrázku.<\/>)
Stále však hledám odpovědi na předchozí otázky 🙂<\/><\/>) <\/><\/><\/><\/>
Přihlášení členové mohou přispívat, sledovat aktualizace a další. Jste tu noví? Zaregistrujte si bezplatný účet.
Find useful guides, FAQs, and documents to help you navigate and make the most of Esri Community.