Ahoj všichni, <\/P>
Pracuji s PowerBI a ArcGIS poprvé. Mám specifický požadavek na krok za krokem vytvoření, podařilo se mi dostat do určitého bodu s dokumentací, ale teď narážím na některé dotazy!
Vytvořil jsem mapu pomocí dat ArcGIS a připojil ji k vlastní jednoduché tabulce. Nyní, při použití Layer Join, mohu vybrat vrstvu, použít výběr vrstvy join, zvýraznit a filtrovat podle jména a vlastníka účtu. (Obrázek ArcGIS1)
1. Jak mohu nastavit toto jako výchozí chování, aby uživatelé po publikování (přes PowerBI a vložení do Teams) měli mapu a všechny výběry filtrovaly tabulku s detaily účtu? (zkoušel jsem všechny 3 nástroje výběru v levém horním rohu šipky)<\/P>
Datová sada použitá pro mapu obsahuje údaj, který chci extrahovat (typ je ICS nebo STP), jak je ukázáno v tooltipu (Obrázek ArcGIS2).
2. Mým cílem je jasně ukázat, když se filtruje na region\/účet, jaký typ byl vybrán. Mohu buď upravit tooltip tak, aby se zobrazil při najetí myší (s méně detaily!), nebo nějakým způsobem přenést tuto informaci do svých dat v PowerBI? (přidání do pole s detaily účtu by bylo ideální).
3. Pokud se manažer účtu přihlásí do dashboardu a "vlastní" několik regionů, potřebuji mít tyto kontextově zobrazené jinou barvou pro uživatele. Nemohu najít žádné referenční informace o tom, jak něco takového udělat (ale mohu přidat uživatelův email do své tabulky, takže informace by měly být dostupné). Má někdo nějaké nápady, jak by to mohlo fungovat?<\/P>
Děkuji předem, a pokud existují zdroje, které mi unikají a odpovídají na tyto otázky, prosím neváhejte mě na ně odkázat!<\/P>