Naše organizace testuje Site Scan posledních několik týdnů a byla ohromena jeho schopnostmi.<\/P>
Nicméně máme problémy s naším Inspire 2, který selhává na předletovém kontrolním seznamu. Občas projde kontrolním seznamem bez problémů a zahájí misi, jindy se zasekne na jednom z položek kontrolního seznamu a nakonec dojde k chybě nebo vypršení časového limitu. Nevidíme žádný vzorec, kdy kontrolní seznam projde a kdy ne. Naše organizace má několik dalších dronů a ovladačů, které dokážou projít předletovým kontrolním seznamem bez problémů.<\/P>
Mně to připadá jako problém komunikace mezi ovladačem a iPadem. Připojení rádia je však dobré a můžeme používat DJI Ground Station Pro bez problémů. Problém se zdá být specifický při pokusu o let misi v Site Scan.<\/P>
Našel jsem nastavení v DJI GO 4, které umožňuje ovladači nepřetržitě nabíjet iPad (nebo telefon), ke kterému je připojen. Dnes odpoledne jsem tuto možnost povolil, takže iPad neustále čerpá energii z ovladače, a podařilo se mi projít předletovým kontrolním seznamem bez problémů. Připojení během letu se zdálo také ostřejší s velmi malým zpožděním na video přenosu z naší kamery Zenmuse X4S. Nejsem si jistý, zda to souvisí, může to být čistá náhoda, ale zajímalo by mě, jestli někdo další používající Site Scan má problémy s projitím předletového kontrolního seznamu, zejména s Inspire 2. <\/P>
Děkuji.<\/P>