Ahoj, stáhl jsem a nainstaloval ArcHydro pro ArcGIS Pro verzi 2.7.34 a používám ArcGIS Pro 2.7.2.<\/P>
Kdykoli se pokusím použít nástroj Longest Flow Path, zobrazí se mi následující chybová zpráva:<\/P>
<\/span><\/P> <\/P>Zde je překlad chybové zprávy:<\/P>AddingField:, ('line 1808', 'C:\\Program Files\\ArcGIS\\Pro\\Resources\\ArcToolBox\\Scripts\\archydro\\apwrutils.py', 'OSError: "C:\\Projects\\Projects_north\\22984\\Data\\LongestFP" neexistuje')
Zpracovávám longest flow path na 1 prvku z Area10m<\/P>('line 119', 'C:\\Program Files\\ArcGIS\\Pro\\Resources\\ArcToolBox\\Scripts\\archydro\\apnextid.py', 'AttributeError: Objekt\xa0: chyba při parsování argumentů pro příkaz Describe')<\/P>, (line 224', 'c:\\program files\\arcgis\\pro\\Resources\\ArcToolbox\\Scripts\\ArcHydro\\longestflowpath.py', "RuntimeError: nelze otevřít 'C:\\Projects\\Projects_north\\22984\\Data\\LongestFP' ")<\/P>Nepodařilo se provést (longestflowpath).<\/P> <\/P>Všechny vrstvy použité jako parametry jsou umístěny na mém disku C. Cesta k mým datům neobsahuje žádné mezery.<\/P>Ostatní nástroje z Arc Hydro, které jsem použil (Flow Direction a Flow Accumulation), fungovaly dobře, zdá se, že mám problém pouze s nástrojem Longest Flow Path.<\/P>Zažil někdo podobný problém? Je něco, co lze udělat, aby nástroj Longest Flow Path fungoval?<\/P>
Děkuji předem!<\/P>